Il nostro webstore utilizza i cookie per offrire una migliore esperienza utente e ti consigliamo di accettarne l'utilizzo per goderti appieno la navigazione.

COSTA DE LA LUZ GUIDA IN OLANDES SCRITTA DA PAULINE BLOM Vedi a schermo intero

COSTA DE LA LUZ GUIDA IN OLANDES SCRITTA DA PAULINE BLOM

Pauline Blom, giornalista e appasionata della Costa de la Luz, dove vive da tanti anni, ha deciso di scrivere un libro su questa terra meravigliosa con il cuore aperto..

Maggiori dettagli

24,90 €

Aggiungi alla mia lista dei desideri

Spese di Spedizione

Un libro che non e' solo un libro.

Una guida che non e' solo una guida.

In attesa della versione in inglese, godetevi questa versione olandese.

+ di 200 foto originali.

"Het reisboek Costa de la Luz - de eerste Nederlandstalige gids over de mooiste kust van Spanje - is de ideale voorbereiding voor iedereen die onze kant op wil komen. Stap in het echte Spaanse leven, aan de hand van journaliste Pauline Blom, die verhaalt over de processies in de heilige week voor Pasen, door de smalle straatjes van het mooiste witte bergdorp van Spanje. Over de watervallen in de goed verborgen oase Santa Lucia en het meest authentieke restaurant van Andalusië. Over de rauwe havenstad Cadiz, met kathedraal met gouden dak en prachtig, eeuwenoud centrum. Over zwierige sherry-stad Jerez, bruisend stranddorp Conil de la Frontera en de authentieke, intieme dorpsfeesten, waar de Kust om bekend staat. Aangevuld met alle praktische informatie om als lezer zélf dat echte Spaanse leven in te stappen. Slenterend door dorpen, wandelend door de heuvels, fietsend langs het strand of met de auto op ontdekkingsreis het binnenland in. Met tips van locals, wandel- en fietsroutes en ruim 200 foto's."

  • Tipologia Libri

U 6120

450 gr.

136 Articoli disponibili