Nuestra tienda web utiliza cookies para ofrecer una mejor experiencia de usuario y le recomendamos que acepte su uso para disfrutar plenamente de su navegación.

COSTA DE LA LUZ EN HOLANDÉS POR PAULINE BLOM Maximize

COSTA DE LA LUZ EN HOLANDÉS POR PAULINE BLOM

Pauline Blom, periodista enamorada de la Costa de la Luz, donde vive desde hace más de 12 años, ha escrito un libro-guia sobre esta zona tan maravillosa y única.

More details

24,90 €

Añadir a mi wishlist

Tarifas de envio

Un libro diferente hecho por mano de una persona enamorada de la zona desde hace muchos años.

La Costa de la Luz con los ojos y el corazón de Pauline Blom.

Versión del libro en holandés.

"Het reisboek Costa de la Luz - de eerste Nederlandstalige gids over de mooiste kust van Spanje - is de ideale voorbereiding voor iedereen die onze kant op wil komen. Stap in het echte Spaanse leven, aan de hand van journaliste Pauline Blom, die verhaalt over de processies in de heilige week voor Pasen, door de smalle straatjes van het mooiste witte bergdorp van Spanje. Over de watervallen in de goed verborgen oase Santa Lucia en het meest authentieke restaurant van Andalusië. Over de rauwe havenstad Cadiz, met kathedraal met gouden dak en prachtig, eeuwenoud centrum. Over zwierige sherry-stad Jerez, bruisend stranddorp Conil de la Frontera en de authentieke, intieme dorpsfeesten, waar de Kust om bekend staat. Aangevuld met alle praktische informatie om als lezer zélf dat echte Spaanse leven in te stappen. Slenterend door dorpen, wandelend door de heuvels, fietsend langs het strand of met de auto op ontdekkingsreis het binnenland in. Met tips van locals, wandel- en fietsroutes en ruim 200 foto's."

  • Tipo Libros

U 6120

450 gr.

136 en stock