Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

COSTA DE LA LUZ BY PAULINE BLOM DUTCH VERSION Maximize

COSTA DE LA LUZ BY PAULINE BLOM DUTCH VERSION

A complete Guide of the Costa de la Luz written by Pauline Blom, a Dutch journalist who has been living in this area for over 12 years and still loves it like the first time she set eyes on this beautifull unspoilt coast.

More details

24,90 €

Add to my wishlist

Shipping Fees

A different guide of a special Andalusian area full of history, culture and gastronomy:

Costa de la Luz.

More than 200 original pictures.

Dutch version.

"Het reisboek Costa de la Luz - de eerste Nederlandstalige gids over de mooiste kust van Spanje - is de ideale voorbereiding voor iedereen die onze kant op wil komen. Stap in het echte Spaanse leven, aan de hand van journaliste Pauline Blom, die verhaalt over de processies in de heilige week voor Pasen, door de smalle straatjes van het mooiste witte bergdorp van Spanje. Over de watervallen in de goed verborgen oase Santa Lucia en het meest authentieke restaurant van Andalusië. Over de rauwe havenstad Cadiz, met kathedraal met gouden dak en prachtig, eeuwenoud centrum. Over zwierige sherry-stad Jerez, bruisend stranddorp Conil de la Frontera en de authentieke, intieme dorpsfeesten, waar de Kust om bekend staat. Aangevuld met alle praktische informatie om als lezer zélf dat echte Spaanse leven in te stappen. Slenterend door dorpen, wandelend door de heuvels, fietsend langs het strand of met de auto op ontdekkingsreis het binnenland in. Met tips van locals, wandel- en fietsroutes en ruim 200 foto's."

  • Type Books

U 6120

450 gr.

136 Items in stock